Poskytování stravy - obědy

Poskytování stravy - příprava a podání jídla pro docházející klienty (ambulantní sociální služba)

  • Sokolovská ulice, Rybáře  - Jídelna Zlatá Kotva. Z této kuchyně s jídelnou jsou také rozváženy obědy klientům do domácnosti v rámci terénní pečovatelské služby v pracovní  dny.  "Provozní řád jídelny".
  • Kuchyně a jídelna v Domě s pečovatelskou službou Východní 16 . Z této kuchyně s jídelnou jsou také rozváženy obědy klientům do domácnosti v rámci terénní pečovatelské služby ve dnech pracovního klidu. "Provozní řád jídelny".
  • Kuchyně a jídelna v Domově pro seniory Stará Role. V této kuchyni, kromě poskytování celodenní stravy ubytovaným klientům je, v rámci využití kapacity, umožněno podávání obědů i docházejícím klientům. "Provozní řád jídelny".

Jídelní lístky

Kuchyně a jídelna Zlatá Kotva - jídelní lístek na

JLZK od 26.2.2018- 2.3.2018.pdf (55kb)

JLZK od 5.3.2018- 9.3.2018.pdf (55kb)

JLZK od 12.3.2018- 16.3.2018.pdf (54kb)

JLZK od 19.3.2018- 23.3.2018.pdf (54kb)

JLZK od 26.3.2018- 30.3.2018.pdf (54kb)

JLZK od 3.4.2018- 6.4.2018.pdf (56kb)

Kuchyně a jídelna Východní 16, jídelní lístek na 

 

JLV 26.2. - 4. 3. 2018.pdf (79kb)

JLV 5.3. - 11. 3. 2018.pdf (80kb)

JLV 12.3. - 18. 3. 2018.pdf (79kb)

JLV 19.3. - 25. 3. 2018.pdf (82kb)

JLV 26.3. - 1.4. 2018.pdf (77kb)

Kuchyně a jídelna v Domově pro seniory Stará Role - jídelní lístek na

JL DD 26.2.-4.3.2018.pdf (43kb)

JL DD 5.3.-11.3. 2018.pdf (43kb)

Typ služby

Ambulatní forma pečovatelské služby – tj. příprava a podání jídla v zařízení pečovatelské služby.

Poslání

Poskytnout potřebné služby a péči cílové skupině uvedené níže.

Komu je služba určena

Občanům žijícím ve vlastních domácnostech, kteří z důvodu věku, zdravotního stavu, nebo ztráty soběstačnosti potřebují podporu v péči o vlastní osobu, tj. pomoc při přípravě a podání jídla.

Komu není služba určena

Občanům nesplňujícím podmínky výše definované a občanům, jejichž zdravotní stav vyžaduje hospitalizaci, případně vylučuje docházku do ambulantního zařízení, v tomto případě do jídelny.

Charakteristika poskytovaných služeb

Všechny služby jsou zaměřeny na cílovou skupinu, tj seniory a zdravotně postižení, kteří potřebuji k životu různý stupeň pomoci. Služby jsou zaměřeny na konkrétní individuální potřeby jednotlivých občanů s cílem zabezpečit jim plnohodnotný život a pomoci jim zachovat přirozené sociální vazby a životní návyky.

Klient se sám individuálně rozhoduje při objednávání stravy o druhu stravy (diety)  i o době odběru stravy a vytváří tak ve spolupráci s příslušným pracovníkem vlastní individální plán péče. Klient si také sám ručí za to, že jím vybraná dieta odpovídá jeho zdravotnímu stavu.

Provozní doba

Obědy jsou podávány v každý pracovní den a vydávány v době od 10:30 do 12:30 hodin.

Kapacita zařízení

Přímý výdej obědů cca 500 klientů. Z těchto kuchyní jsou také rozváženy obědy přímo do domácnosti klientů v rámci terénní pečovatelské služby.

Podmínky poskytování služby

Viz bod "komu je služba určena". Základní podmínky jsou dány legislativou, v jejímž rámci rozhoduje poskytovatel, tj. Městské zařízení sociálních služeb.

Příjem žádostí o poskytování služby

Viz v sekci kontakty - odkaz Kontakty.

 

informace a seznam alergenů.pdf (118kb)

Poskytovatelská smlouva.pdf (403kb)

provozni rad kuchyne vychodni 16.pdf (48kb)

PROVOZNÍ ŘÁD KUCHYNĚ DD Stará role.pdf (76kb)

PROVOZNÍ RAD KUCHYNE JZK.pdf (59kb)

Klikněte zde pro úpravu nadpisu

Klikněte zde pro úpravu textu.